Cosul meu

0

Servetele de masa Daisy decor Paste 20 buc 33x33cm

AcoMarket va recomanda servetelele de masa Daisy decor Paste 20 buc 33x33cm. Au o textura fina, sunt confectionate din celuloza si sunt ideale pentru decorarea meselor festive.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

350 Lei
Servetele de masa Daisy decor Paste 20 buc 33x33cm is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Servetele Daisy decor Paste 20 buc 33x33cm au o textura fina si ofera confortul dorit. Servetelele de masa sunt confectionate din celuloza. Sunt imprimate cu cerneala pe baza de apa si sunt biodegradabile. Servetelele de masa Daisy decor Paste 33x33cm au 3 straturi si sunt ambalate intr-un pachet cu 20 buc. Sunt ideale pentru decorarea meselor festive.

Adauga opinia ta

Pret 3,50 Lei
Brand DAISY
Nr. straturi 3
Culoare DECORATIVE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.