Cosul meu

0

Balsam rufe Sano Dryer Sensitive 750 ml

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Sano Dryer Sensitive, un produs cu pulverizator, care poate fi utilizat atat pe hainele umede cat si pe cele uscate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1551 Lei


Sano balsam rufe Dryer Sensitive a fost creat pentru a fi utilizat atat pe hainele umede cat si pe cele uscate. Se pulverizeaza direct pe rufele scoase din masina sau pe cele aflate in dulap. Parfumeaza, catifeleaza, are efect antistatic. Produsul este excelent si pentru perdele.

Adauga opinia ta

Pret 15,51 Lei
Brand SANO
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.