Cosul meu

0

Prosop de bucatarie Volare Ultra 3 straturi 3/set

AcoMarket va recomanda prosopul de bucatarie Volare Ultra 3 straturi 3/set, un prosop de hartie cu putere foarte mare de absorbtie, fabricat 100% din celuloza.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei
Prosop de bucatarie Volare Ultra 3 straturi 3/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Volare Ultra 3 straturi 3/set este un prosop de bucatarie cu model, confectionat din celuloza si este indispensabil in orice bucatarie. Hartia este rezistenta si are o putere mare de absorbtie. Prosoapele de bucatarie Volare Ultra au 3 straturi, culoarea alba, sunt rezistente, absorbante, si practice.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand VOLARE
Nr. straturi 3
Nr. role/pachet 3
Lungime rola 51 - 100 m

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.