Cosul meu

0

Servetele de masa decorative, diverse culori, Papia 33 x 33cm 3 straturi 20 foi

AcoMarket va recomanda servetelele de masa decorative Papia. Au o textura fina si ofera confortul dorit, iar apetitul pentru curatenie iti va fi satisfacut.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

250 Lei
Servetele de masa decorative, diverse culori, Papia 33 x 33cm 3 straturi 20 foi is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Servetele de masa decorative Papia 33 x 33cm 3 straturi 20 foi au o textura fina si ofera confortul dorit, iar apetitul pentru curatenie iti va fi satisfacut. Servetelele de masa sunt confectionate din hartie pura si celuloza. Ajuta la indepartarea murdariei si sunt potrivite oricarei ocazii. Servetelele de masa Papia 33 x 33cm au 3 straturi si sunt ambalate intr-un pachet cu 20 buc, diverse culori. Utile in bucatarie la servirea mesei.

Adauga opinia ta

Pret 2,50 Lei
Brand ALTELE
Nr. straturi 3
Culoare DECORATIVE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.