Cosul meu

0

Praf de curatat Rivex Pin 500gr

AcoMarket va recomanda praful de curatat Rivex Pin, un detergent pudra universal ce curata in profunzime, lasand suprafetele stralucitoare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

632 Lei


Praful de curatat Rivex Pin este un detergent pudra universal ce curata in profunzime, lasand suprafetele stralucitoare. Indeparteaza eficient si fara efort grasimea, resturile arse si depunerile de pe obiecte de bucatarie, aragazuri, chiuvete, cazi de baie, lasand o stralucire de durata si un miros placut.

Adauga opinia ta

Pret 6,32 Lei
Brand RIVEX
Forma PRAF
Cantitate 200 - 500 gr
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.