Cosul meu

0

Odorizant wc Bref Power bile Duo Pack lime 2 x 50 gr

AcoMarket va recomanda odorizantul wc Bref Power bile Duo Pack lime 2 x 50 gr, igenizeaza si improspateaza vasul de toaleta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1040 Lei
Odorizant wc Bref Power bile Duo Pack lime 2 x 50 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Odorizant wc Bref Power bile Duo Pack lime 2 x 50 gr elibereaza o spuma activa care curata, igenizeaza si improspateaza vasul de toaleta. Odorizant wc Bref Power bile Duo Pack lime 2 x 50 gr  previne depunerile de piatra. Parfum de lunga durata. Cantitatea: 2 x 50 gr

Adauga opinia ta

Pret 10,40 Lei
Brand BREF
Forma CAPSULE
Parfum FRUCTAT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.