Cosul meu

0

Odorizant wc Bref Blue Aktiv Eucalyptus 50 gr

AcoMarket va recomanda odorizantul wc Bref Blue Aktiv Eucalyptus 50 gr, igienizeaza si parfumeaza toaleta cu miros placut de eucalipt.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

537 Lei
Odorizant wc Bref Blue Aktiv Eucalyptus 50 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Odorizant toaleta Bref Blue Aktiv Eucalyptus 50 gr elibereaza o spuma activa care curata, igienizeaza si improspateaza vasul de toaleta. Odorizant toaleta Bref Blue Aktiv Eucalyptus 50 gr  previne depunerile de piatra. Parfum de lunga durata. In plus curata eficient intre jeturile de apa datorita eficientei apei albastre. Bref Blue Aktiv Eucalyptus coloreaza apa toaletei in albastru si lasa un miros placut de eucalipt.

Adauga opinia ta

Pret 5,37 Lei
Brand BREF
Forma SOLID
Parfum LEMNOS

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.