Cosul meu

0

Gel inalbitor si degresant Ace lemon 750 ml

AcoMarket va recomanda gelul inalbitor si degresant Ace lemon 750 ml, un produs destinat curatarii si igienizarii suprafetelor din baie si bucatarie, cat si inalbirii rufelor prin spalare automata sau manuala.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

950 Lei
Gel inalbitor si degresant Ace lemon 750 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Gel inalbitor si degresant Ace lemon 750 ml este un produs destinat curatarii si igienizarii suprafetelor din baie si bucatarie, cat si inalbirii rufelor prin spalare automata sau manuala. Ace gel indeparteaza chiar si petele cele mai persistente de pe hainele albe, igienizeaza suprafetele din casa, degreseza plitele, oalele, formele de tarta si toate ustensilele din bucatarie. Contine clor. Nu se utilizeaza pe suprafete uzate, echipamente zgaraiate, vopsite/emailate sau deformate. Respectati instructiunile de utilizare.

Adauga opinia ta

Pret 9,50 Lei
Brand ACE
Forma GEL
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.