Cosul meu

0

Solutie pentru pete Dual Power Smacchiatore 500ml

AcoMarket va recomanda Dual Power solutie pentru pete Smacchiatore, solutie universala destinata indepartarii petelor dificile de pe tesaturi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1034 Lei


Solutie pete  Dual Power  Smacchiatore 500ml este o solutie universala destinata indepartarii petelor dificile de pe tesaturi. Solutie pete  Dual Power  Smacchiatore 500ml  se aplica inainte de spalare, direct pe pete prin pulverizare. Se poate folosi si pentru petele mai vechi, pretratand tesaturile. Dual Power elimina usor petele de grasime si uleiuri, in general murdarii organice si anorganice.

Adauga opinia ta

Pret 10,34 Lei
Brand DUAL POWER
Tip ALBE SI COLORATE
Forma SPRAY
Proprietati ANTIMICROBIAN
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.