Cosul meu

0

Dezinfectant universal multisuprafete Hygienium 5l

AcoMarket va recomanda dezinfectantul universal multisuprafete Hygienium, fara clor, cu actiune bactericida si fungicida.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

6000 Lei


Dezinfectantul universal multisuprafete Hygienium 5l este un produs ce se utilizeaza ca dezinfectant pentru suprafete si obiecte sanitare (robineti, dusuri, toalete, etc. ) plasate in spatii private sau publice. Dezinfectantul Hygienium este avizat de Ministerul Sanatatii, nu contine clor si prezinta efect bactericid si fungicid. Pentru dezinfectarea suprafetelor se foloseste produsul nediluat, se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi se clateste cu un burete umed. Pentru curatarea suprafetelor se utilizeaza produsul sub forma diluata.

Adauga opinia ta

Pret 60,00 Lei
Brand HYGIENIUM
Forma LICHID
Cantitate > 4L
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.