Cosul meu

0

Dezinfectant haine Sanytol 500 ml + 20%

AcoMarket va recomanda dezinfectantul pentru haine Sanytol, cu actiune dezinfectanta, previne aparitia bacteriilor, fungilor si virusurilor de la suprafata hainelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1599 Lei
Dezinfectant haine Sanytol 500 ml + 20% is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Dezinfectantul pentru haine Sanytol are o actiune dezinfectanta si previne aparitia bacteriilor, fungilor si virusurilor de la suprafata hainelor. Elimina mirosurile neplacute prin distrugerea bacteriilor si a germenilor ce le cauzeaza, atat de pe haine cat si din masina de spalat, si lasa in urma un miros proaspat ce dureaza.

Adauga opinia ta

Pret 15,99 Lei
Brand SANYTOL
Cantitate 250 - 750 ml
Tip produs DEZINFECTANT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.