Cosul meu

0

Dezinfectant baie Sanytol 500 ml + 20%

AcoMarket va recomanda dezinfectantul pentru baie Sanytol. Are o actiune dezinfectanta si previne aparitia microorganismelor nedorite, a mucegaiului si calcarului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1510 Lei


Dezinfectantul pentru baie Sanytol are o actiune dezinfectanta si previne aparitia microorganismelor nedorite, a mucegaiului si calcarului. Distruge 99.9% dintre bacterii, microbi si virusuri, inclusiv virusul gripal A H1N1. Nu lasa urme, lasa suprafetele lucioase si raspandeste un miros proaspat de eucalipt. Nu contine clor.

Adauga opinia ta

Pret 15,01 Lei
Brand SANYTOL
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata GRESIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.