Cosul meu

0

Detergent de vase Dual Power Lemone Verde 1l

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Dual Power Lemone Verde, un detergent ultra degresant, cu agenti antibacterieni.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1330 Lei


Detergent de vase Dual Power Lemone Verde este un detergent de vase ultra degresant, cu agenti antibacterieni. Are o formula concentrata, sub forma de gel. Dual Power Lemone Verde neutralizeaza mirosurile neplacute, datorita parfumului de lamaie verde. 

Adauga opinia ta

Pret 13,30 Lei
Brand DUAL POWER
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum FRESH
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.