Cosul meu

0

Detergent parchet Ajax Almond Oil 1l

AcoMarket va recomanda detergentul pentru parchet Ajax Almond Oil 1l, un produs pentru suprafete din lemn delicate, curata si reda stralucirea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

782 Lei
Detergent parchet Ajax Almond Oil 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Ajax Almond Oil este un produs pentru suprafete din lemn delicate, cu ulei de migdale. Curata perfect si confera parchetului lavabil si suprafetelor delicate o stralucire aparte, fara a fi nevoie de clatire. A nu se utiliza pe suprafete nelavabile, cum ar fi suprafetele cerate sau lemnul netratat.

Adauga opinia ta

Pret 7,82 Lei
Brand AJAX
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata LEMN

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.