Cosul meu

0

Detergent lichid Savex 2 in 1 Tropical 1.3l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Savex 2 in 1 Tropical 1.3l, spala hainele impecabil, dandu-le o prospetime unica.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1265 Lei


Detergent lichid Savex 2 in 1 Tropical 1.3l este un detergent lichid care spala hainele impecabil, dandu-le o prospetime unica. Detergent lichid Savex lupta impotriva petelor de zi cu zi precum praf, transpiratie, produse organice sau grasimi. Imprima hainelor un miros de fructe tropicale.

Adauga opinia ta

Pret 12,65 Lei
Brand SAVEX
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 15-20
Parfum TROPICAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.