Cosul meu

0

Detergent Lemn Parchet Nufar 750ml

AcoMarket va recomanda detergentul Lemn Parchet Nufar 750ml, curata si protejeaza suprafetele din lemn prin crearea unei pelicule care impiedica depunerea prafului timp indelungat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1131 Lei


Detergent Lemn Parchet Nufar 750ml curata si protejeaza suprafetele din lemn prin crearea unei pelicule care impiedica depunerea prafului timp indelungat. Reda lemnului stralucirea si frumusetea naturala si lasa un parfum placut de frezii in incapere. Detergent Lemn Parchet Nufar 750ml  se poate utiliza pentru orice tip de lemn lacuit, ceruit sau natur (parchet laminat, parchet natur, usi, rame, mobilier lemn/ pal etc). Contine ceara. Suprafetele din lemn devin curate, praful se depune cu intarziere iar incaperea miroase a prospetime. Lemnul este tratat, fiindu-i redata stralucirea si frumusetea naturala. Nu necesita clatire. A nu se lasa la indemana copiilor !

Adauga opinia ta

Pret 11,31 Lei
Brand NUFAR
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata LEMN

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.