Cosul meu

0

Detergent geamuri Clin Windows & Glass Lemon rezerva 500 ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru geamuri Clin Windows & Glass Lemon, cu protectie impotriva depunerilor de apa si murdarie iti ofera stralucire de 5 ori mai indelungata in comparatie cu solutiile de curatat geamuri obisnuite,

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

550 Lei
Detergent geamuri Clin Windows & Glass Lemon rezerva 500 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent geamuri Clin Windows & Glass Lemon rezerva 500 ml este un produs destinat curatarii geamurilor cat si a altor suprafete netede, oferindu-le o stralucire fara urme cu ajutorul unui strat protector. Astfel apa, praful si murdaria sunt respinse, lasand suprafetele curate pentru mai mult timp. Formula cu alcool asigura o uscare rapida a suprafetei impiedicand formarea de reziduuri in timpul stergerii.

Adauga opinia ta

Pret 5,50 Lei
Brand CLIN
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata STICLA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.