Cosul meu

0

Detergent geamuri Ajax Flowers of Spring 500 ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru geamuri Ajax Flowers of Spring 500 ml, un produs recomandat pentru orice tip de sticla si suprafete stralucitoare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

713 Lei
Detergent geamuri Ajax Flowers of Spring 500 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent geamuri Ajax Flowers of Spring 500 ml curata rapid si imaculat ferestrele si suprafetele ce pot fi spalate, lasandu-le fara urme, emanand un parfum irezistibil de prospetime, pe o perioada mai indelungata. Detergent geamuri Ajax Flowers of Spring 500 ml poate fi folosit cu eficienta pe toate suprafetele din sticla. Sticla si suprafete stralucitoare 100% fara urme. Creeaza un strat de protectie impotriva urmelor si a prafului.

Adauga opinia ta

Pret 7,13 Lei
Brand AJAX
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata STICLA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.