Cosul meu

0

Detergent capsule Dash 3in1 Pods Salva Colore 12 x 27 gr

AcoMarket va recomanda detergentul capsule Dash 3in1 Pods Salva Colore 12 x 27 gr, are tripla actiune: curata, indeparteaza petele, da stralucire rufelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei
Detergent capsule Dash 3in1 Pods Salva Colore 12 x 27 gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent capsule Dash 3in1 Pods Salva Colore 12 x 27 gr este un detergent destinat spalarii hainelor colorate, cu putere mare de spalare, curata si indeparteaza petele. Cu noua formula 3in1 are tripla actiune: curata, indeparteaza petele, da stralucire rufelor.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand DASH
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip COLORATE
Nr. spalari 10-15
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.