Cosul meu

0

Detergent automat Savex Color Brightness 2 kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat pudra Savex Color Brightness. Este special creat pentru rufe colorate, elimina petele si pastreaza culorile vii spalare dupa spalare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1800 Lei
Detergent automat Savex Color Brightness 2 kg is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergentul automat Savex Color Brightness este special creat pentru rufe colorate, are o formula noua, mai puternica, cu enzime care elimina petele cu usurinta si pastreaza culorile vii spalare dupa spalare.

Adauga opinia ta

Pret 18,00 Lei
Brand SAVEX
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip COLORATE
Nr. spalari 15-20
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.