Cosul meu

0

Degresant universal spray cu bicarbonat Chante Clair 625ml

AcoMarket va recomanda degresantul universal spray cu bicarbonat Chante Clair 625ml, indeparteaza petele si curata in profunzime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei
Degresant universal spray cu bicarbonat Chante Clair 625ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Degresant universal spray cu bicarbonat Chante Clair 625ml este un degresant cu inalta eficienta pentru orice tip de murdarie. Noua formula cu bicarbonat pentru degresare, indepartare a petelor si curatare in profunzime fara urme in bucatarie, suprafete de lucru, jaluzele, piese de mobilier si tesaturi.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand CHANTE CLAIR
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.