Cosul meu

0

Degresant Chante Clair spray Universal Marsiglia 625 ml

AcoMarket va recomanda degresantul Chante Clair, spray Universal Marsiglia, curata, degreseaza si elimina petele persistente de pe obiectele din bucatarie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei
Degresant Chante Clair spray Universal Marsiglia 625 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Degresant Chante Clair spray Universal Marsiglia 625 ml curata, degreseaza si elimina petele persistente de pe obiectele din bucatarie. Se poate folosi si pe produsele din inox si textile.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand CHANTE CLAIR
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.