Cosul meu

0

Balsam rufe Coccolino Blue Splash 57 spalari 2l

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Coccolino Blue Splash, protejeaza tesaturile si emana un miros persistent si de lunga durata

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1998 Lei


Coccolino balsam de rufe Blue Splash este un produs destinat protejarii rufelor in timpul spalarilor repetate. Datorita formulei sale concentrate catifeleaza, parfumeaza si confera un aspect placut hainelor. Emana un miros persistent si de lunga durata.

Adauga opinia ta

Pret 19,99 Lei
Brand COCCOLINO
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Cantitate 1.1L - 2L
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.