Cosul meu

0

Pudra anticalcar Calgon 1kg

AcoMarket va recomanda Calgon pudra anticalcar, curata si previne depunerile de calcar din interiorul masinii de spalat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2650 Lei
Pudra anticalcar Calgon 1kg is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Pudra anticalcar Calgon 1kg este un aditiv pudra special creat pentru a curata si a preveni depunerile de calcar din interiorul masinii de spalat, protejand partile vitale ale acesteia. Are dubla actiune asupra masinii, prevenind in acelasi timp si depunerea murdariilor sau a resturilor de detergent. Pudra anticalcar Calgon 1kg nu afecteaza tesaturile sau culorile si elimina mirosurile neplacute.

Adauga opinia ta

Pret 26,50 Lei
Brand CALGON
Forma PRAF
Cantitate 751 ml - 1 L
Pentru MASINA DE SPALAT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.