Cosul meu

0

Anticalcar gel Calgon Hygiene Plus 750 ml

AcoMarket va recomanda Calgon gel anticalcar Hygiene Plus 750 ml, igienizeaza, curata si previne depunerile de calcar din interiorul masinii de spalat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2600 Lei
Anticalcar gel Calgon Hygiene Plus 750 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Anticalcar gel Calgon Hygiene Plus 750 ml este un aditiv gel special creat pentru a curata si a preveni depunerile de calcar din interiorul masinii de spalat, protejand partile vitale ale acesteia. Are dubla actiune asupra masinii, prevenind in acelasi timp si depunerea murdariilor sau a resturilor de detergent. Anticalcar gel Calgon Hygiene Plus 750 ml nu afecteaza tesaturile sau culorile si elimina mirosurile neplacute. Combina formula standard Calgon cu ingrediente speciale antibacteriene, care omoara 99.9% dintre bacterii.

Adauga opinia ta

Pret 26,00 Lei
Brand CALGON
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Pentru MASINA DE SPALAT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.