Cosul meu

0

Balsam rufe Avias Fresh Liliac 2.75l

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Avias Fresh Liliac, protejeaza tesaturile si emana un miros persistent si de lunga durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

830 Lei


 Balsam rufe Avias Fresh Liliac 2.75l este un produs destinat protejarii rufelor, intarzie uzura, micsoreaza sifonarea, decolorarea prematura a acestora si usureaza calcarea.  Balsam rufe Avias Fresh Liliac 2.75l datorita formulei sale speciale are efect antistatic si confera un aspect pufos, prospetime si un aspect frumos. Emana un miros persistent si de lunga durata.

Adauga opinia ta

Pret 8,04 Lei
Brand AVIAS
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.