Cosul meu

0

Balsam de rufe Lebada Bekolino 1l

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Lebada Bekolino 1l, un produs folosit la clatirea rufelor, acestea devenind mai moi si mai parfumate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1120 Lei


Balsamul de rufe Lebada Bekolino 1l este un produs folosit la clatirea rufelor, acestea devenind mai moi si mai parfumate. Poate fi folosit atat pentru spalare automata, cat si pentru spalare manuala.

Adauga opinia ta

Pret 11,20 Lei
Brand LEBADA
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.