Cosul meu

0

Crema ingrijire calcaie Farmec cu bambus 100 ml

AcoMarket va recomanda, crema ingrijire calcaie Farmec, cu bambus atenueaza si indeparteaza ingrosarile cornoase de pe calcaie si talpi, lasand pielea fina, fara asperitati si crapaturi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Crema ingrijire calcaie Farmec cu bambus, este un produs destinat ingrijirii pielii crapate a calcaielor. Atenueaza si indeparteaza ingrosarile cornoase de pe calcaie si talpi, lasand pielea fina, fara asperitati si crapaturi.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand FARMEC
Tip produs CREMA
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.