Cosul meu

0

Crema hidratanta Nivea Care 100ml

AcoMarket va recomanda, crema hidratanta Nivea Care, este prima crema care hraneste intensiv pielea, fara a lasa o senzatie grasa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1510 Lei


Crema hidratanta Nivea Care este prima crema care hraneste intensiv pielea, fara a lasa o senzatie grasa. Contine cristale hidratante care se absorb instantaneu in piele lasand o senzatie usoara, in timp ce hraneste intensiv pielea timp de 24h. Compatibilitatea la nivelul pielii testata dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 15,01 Lei
Brand NIVEA
Tip produs CREMA HIDRATANTA
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.