Cosul meu

0

Crema Anti-Age Intens Restructuranta 30+ Gerovital H3 SPF10 50 ml

AcoMarket va recomanda crema Anti-Age Intens Restructuranta 30+ Gerovital H3 SPF10 50 ml, cu o formula inovatoare, foarte eficienta, special creata pentru tenurile mature.

4892 Lei


Crema lift hidratanta Gerovital H3 Evolution, de zi cu SPF10, 50 ml este o crema hidratanta de zi, cu un efect lifting, care va ofera protectie UV pe durata intregii zile.

Crema este potrivita pentru hidratarea pe timpul zilei a tenurilor uscate, deshidratate sau mature, si actioneaza pentru a corecta imperfectiunile pielii, prin diminuarea ridurilor si imbunatatirea tonusului pielii, prin stimularea productiei de colagen.

Se aplica dimineata, pe fata, gat si decolteu, dupa o demachiere corecta. Constituie o excelenta baza de machiaj.

Adauga opinia ta

Pret 48,92 Lei
BRAND GEROVITAL
Tip ten NORMAL
Pentru PENTRU EA
Utilizare FEMEI
Cantitate < 250 ml
Tip produs CREMA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.