Cosul meu

0

Solutie naturala No Bzz Hygienium 85 ml

AcoMarket va recomanda solutia naturala No Bzz Hygienium 85 ml, confera protectie naturala impotriva tantarilor pe tot parcursul zilei, fiind si emolient parfumat pentru suprafata corpului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

350 Lei
Solutie naturala No Bzz Hygienium 85 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Solutia naturala No Bzz Hygienium 85 ml este conceputa cu o formula speciala cu dubla actiune, confera protectie naturala impotriva tantarilor pe tot parcursul zilei, fiind si emolient parfumat pentru suprafata corpului. Continutul de vitamina E are efect antioxidant, iar uleiul de cuisoare vine cu proprietati antiinflamatoare. Solutia naturala No Bzz Hygienium 85 ml este indicata pentru intreaga familie. Poate fi utilizat pentru orice tip de piele, reaplicarea fiind indicata cand eficienta produsului incepe sa scada.

Adauga opinia ta

Pret 3,50 Lei
Brand HYGIENIUM
Tip ALTELE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.