Cosul meu

0

Servetele umede No Bzz Hygienium 15buc

AcoMarket va recomanda servetelele umede No Bzz Hygienium 15buc, servetele umede pentru curatare cu dubla actiune, confera protectie naturala impotriva tantarilor pe tot parcursul zilei, fiind si emolient parfumat pentru suprafata corpului.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

120 Lei


Servetelele umede No Bzz Hygienium 15buc sunt servetele umede pentru curatare cu dubla actiune, confera protectie naturala impotriva tantarilor pe tot parcursul zilei, fiind si emolient parfumat pentru suprafata corpului. Continutul de vitamina E are efect antioxidant, iar uleiul de cuisoare vine cu proprietati antiinflamatoare. Servetelele umede No Bzz Hygienium sunt indicate pentru intreaga familie. Pot fi utilizate pentru orice tip de piele, reaplicarea fiind indicata cand eficienta produsului incepe sa scada.

Adauga opinia ta

Pret 1,20 Lei
Brand HYGIENIUM
Tip SERVETELE UMEDE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.