Cosul meu

0

Servetele nazale Zewa Softis Protect 4 straturi

AcoMarket va recomanda, servetelele nazale Zewa Softis Protect, ce contine o lotiune antibacteriana, protejeaza impotriva bacteriilor si virusurilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

114 Lei


Servetelele nazale Zewa Softis Protect contine o lotiune antibacteriana ce protejeaza impotriva bacteriilor si virusurilor. Este formata din 4 straturi cu o rezistenta si delicatete sporita marca Zewa si contine Aloe Vera. Batistele nazale sunt testate dermatologic si sunt parfumate discret. Pret per pachet cu 9 buc. batiste.

Adauga opinia ta

Pret 1,15 Lei
Brand ZEWA
Tip produs SERVETELE NAZALE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.