Cosul meu

0

Gel intim Dermomed Active 300 ml

AcoMarket va recomanda, gelul intim Dermomed Active 300 ml, pentru igiena intima de zi cu zi, curata delicat chiar si pielea cea mai sensibila, calmand iritatiile, conferind o stare de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

700 Lei
Gel intim Dermomed Active 300 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Dermomed Active este un gel intim, pe baza de extracte naturale din licheni de Islanda. Pentru o igiena intima delicata si protectiva. Curata delicat chiar si pielea cea mai sensibila. Principiile active continute de acest produs calmeaza iritatiile si confera o stare de prospetime placuta

Adauga opinia ta

Pret 7,00 Lei
Brand DERMOMED
Tip produs GEL INTIM

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.