Cosul meu

0

Gel Antibacterian Hygienium cu pompita 300ml

AcoMarket va recomanda gelul antibacterian Hygienium cu pompita 300ml, un produs de uz public general, utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1200 Lei
Gel Antibacterian Hygienium cu pompita 300ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Gelul Antibacterian Hygienium cu pompita 300ml este un produs de uz public general, utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor. Prezinta efect bactericid (E coli) conform PN EN 1500. Gelul Antibacterian Hygienium nu necesita folosirea apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor atunci cand spalarea acestora nu este posibila. Formula cu uscare rapida nu lasa senzatie lipicioasa pe maini, facandu-va mainile catifelate datorita glicerinei si extractului de aloe vera. Pentru efect bactericid impotriva bacteriei E coli, se aplica direct pe maini 3ml nediluat, timp de 30 secunde.

Adauga opinia ta

Pret 12,00 Lei
Brand HYGIENIUM
Tip produs DEZINFECTANT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.