Cosul meu

0

Dezinfectant concentrat pentru maini cu pompita Hexid 1l

AcoMarket va recomanda dezinfectantul concentrat pentru maini cu pompita Hexid 1l, un produs ce se poate utiliza pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2899 Lei
Dezinfectant concentrat pentru maini cu pompita Hexid 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Dezinfectantul concentrat pentru maini cu pompita Hexid 1l este un produs ce se poate utiliza pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale si cabinete medicale din industria farmaceutica si cosmetica, a mainilor elevilor si salariatilor, a mainilor persoanelor aflate in deplasare, etc. Pentru utilizatori profesionali. Se foloseste ca atare, nediluat. Este un produs avizat de Ministerul Sanatatii, Nr. 2520BIO/01/12.24, cu actiune bactericida, fungicida, micobactericida si virucida.

Adauga opinia ta

Pret 28,99 Lei
Brand BIONET
Tip produs GEL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.