Cosul meu

0

Bureti de baie lux

AcoMarket va recomanda, buretii de baie lux, ajuta la indepartarea celulelor moarte si activeaza circulatia sangvina, oferind stralucire si catifelare pielii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei
Bureti de baie lux is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Buretii de baie lux au doua fete –partea exfolianta ajuta la indepartarea celulelor moarte si activeaza circulatia sangvina si ofera stralucire si catifelare pielii, iar partea moale este pentru utilizarea zilnica. Testat dermatologic. Dupa fiecare utilizare spalati produsul in apa rece. Se usuca in aer liber. A se pastra in locuri fara umiditate.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand ALTELE
Tip produs BURETI BAIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.