Cosul meu

0

Betisoare igienice de urechi Bella 100/set

AcoMarket va recomanda, betisoarele igienice de urechi Bella 100/set, sunt igienice din polipropilena cu capete din bumbac. Indeplinesc in totalitate necesitatile si cerinetele intregii familii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

350 Lei
Betisoare igienice de urechi Bella 100/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Betisoare igienice de urechi Bella 100/set, sunt betisoare igienice din polipropilena, cu capete din bumbac. Indeplinesc in totalitate necesitatile si cerinetele intregii familii.

Adauga opinia ta

Pret 3,50 Lei
Brand BELLA
Tip produs BETISOARE URECHI
Tip ten NORMAL
Cantitate > 100 buc.

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.