Cosul meu

0

Caserola rotunda Aluminu 3/set Est

AcoMarket va recomanda caserola rotunda Aluminu 3/set Est, este un produs de unica folosinta, util in bucataria dumneavoastra.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei


Caserola rotunda Aluminu 3/set Est, este un produs de unica folosinta, util in bucataria dumneavoastra. Poate fi folosit la congelarea, prepararea alimentelor. A se evita contactul direct cu alimente acide, otet, suc de lamaie. Se poate folosi in cuptorul cu microunde care permite utilizarea acestora.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand EST
Tip CASEROLE
Bucati/set 3 / SET

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.