Cosul meu

0

Bureti de vase mari Mr Mattes 2/set

AcoMarket va recomanda buretii de vase mari Mr Mattes 2/set, ideali pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

345 Lei


Buretii de vase mari Mr Mattes 2/set sunt ideali pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie. Buretii vase mari Mr Mattes 2/set sunt un accesoriu de nelipsit din casa fiecarei goaspodine. Utili pentru curatarea diverselor suprafete din bucatarie.

Adauga opinia ta

Pret 3,45 Lei
Brand MR. MATTES
Bucati/set 2 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs BURETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.