Cosul meu

0

Odorizant wc Bozo 250 ml

AcoMarket va recomanda Bozo odorizant wc 250 ml, un produs concentrat cu putere mare de acoperire a mirosurilor neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei
Odorizant wc Bozo 250 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Bozo odorizant wc 250 ml este un produs concentrat care are in componenta sa substante chimice ce includ compozitii parfumate cu putere mare de acoperire a mirosurilor neplacute. Produsul se prezinta sub forma unui lichid opalescent, transparent, incolor si parfumat. Odorizantul wc Bozo este ideal pentru a induce o atmosfera proaspata si parfumata in bai, toalete sau alte spatii igienico-sanitare.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand BOZO
Forma LICHID
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.