Să fim sinceri, părul nostru este o bogăţie de care cu greu ne-am despărţi! Îngrijim cu mare atenţie tenul, oferindu-i tot ce are nevoie pentru hrana sa, însă nu tot aceiaşi atenţie oferim şi părului.

Îl supunem stresului inutil, bombardându-l cu şocuri termice , cu chimicale,  lipsa hidratării, lipsa atenţiei cu care alegem produsele pentru îngrijirea părului.

Nu vrem să jignim pe nimeni, departe de noi această intenţie, numai că 85% dintre femeile intervievate într-un studiu aplicat la nivel modial declară despre părul lor că este neîngrijit/deteriorat.

Tocmai acest procentaj ne obligă pe noi să vă spunem câteva trucuri care v-ar putea ajuta. 

1.            În primul rând, analizaţi puţin trecutul şi rememoraţi cum v-aţi tratat părul. Dacă l-aţi supus cu adevărat unui stres termic sau chimic care nu i-a priit, renunţaţi la ceea ce aţi făcut până acum. Este mai mult decât clar că nu a mers. Adoptaţi alte căi, eventual mai sănătoase, mai tradiţionale (în cazul unui permanent). Căutaţi produse care să nu vă afecteze părul şi pe cât posibil, cât mai naturale şi adaptate tipului dumneavoastră de păr!

 2.            Şi hidratarea părului este importantă. Mai înainte de a hidrata părul la suprafaţă, hidrataţi părul din interior, hidratând mai înainte tot corpul. Consumaţi multe lichide sănătoase şi alimente sănătoase. Şi părul dumneavoastră are nevoie de hrană. După ce aţi făcut acest lucru, căutaţi un ser bun pentru păr, cu care să hidrataţi din când în când părul la suprafaţă. Poate face diferenţa între un păr  nesănătos, uscat şi aspru şi unul sănătos, moale şi uşor de pieptănat, mai uşor de aranjat.

 3.            Nu vă opriţi la un singur produs pentru îngrijirea părului. Fiţi insistent(ă), creativ(ă). Aşa cum căutaţi o cremă care să va ajute la îngrijirea tenului, tot aşa şi părul are nevoie de mai multe încercări! Produsele care vă îmbunătăţesc vizibil sănătatea şi aspectul părului, acelea sunt cele mai potrivite pentru voi!

 4.            Aplică masca pe păr. Aceasta are rolul de a-l hrăni în profunzime şi de a-l face mult mai rezistent împotriva deteriorării în viitor.

 5.            Inovează în fiecare zi, schimbă look-ul părului tău. Nu te aranja doar într-un fel anume, ci caută să-ţi aranjezi părul în fiecare zi altfel. Mai ales în cazul femeilor acest sfat se potriveşte. Ai să vezi, nimic nu va mai fi altfel.

6.            Din când în când, oferă-i părului tău o baie cu plante. În funcţie de tipul părului sau culoarea sa, părului îi poţi face o baie cu diferite plante. Vei observa multe schimbări în bine. Te poţi informa să vezi ce ţi se potriveşte şi poţi face acest lucru din când în când!

Dacă ai urmat sau vei urma câteva din trucurile de mai sus şi eşti în căutarea unor produse dedicate sănătăţii părului tău, noi te putem ajuta oferindu-ţi o gamă largă de produse dedicate îngrijirii părului!

Le poţi comanda online sau în reţeau noastră de magazine.

Îţi recomandăm Dove, Gerovital, Nivea, Garnier, Syoss, Wash & Go, Farmec, Head & Shoulders, Kallos, Palmolive, Pantene, Schauma, Clear.