Cosul meu

0
Cele mai vizualizate

Utile

Cum să evitați/să vă protejați copiii de cele mai puternice raze solare din timpul zilei

În primul rând, căutați umbra când soarele este la cel mai înalt nivel și, prin urmare, cel mai puternic (de obicei de la 11 dimineața până la 16).

Dacă copiii se află la soare în acest timp, asigurați-vă că aplicați și reaplicați protecția solară protejată - chiar dacă ei doar se joacă în curte. Cele mai multe daune produse de soare au loc ca urmare a expunerii accidentale în timpul activităților de zi cu zi, nu neapărat atunci când se stă la la plajă.

Chiar și în zilele tulbure, reci sau înnorate, razele UV se deplasează prin nori și reflectă nisipul, apa și chiar betonul. Norii și poluarea nu filtrează razele UV și pot da un sentiment fals de protecție. Acest "soare invizibil" poate provoca arsuri neașteptate și leziuni ale pielii. Adesea, copiii nu sunt conștienți de faptul că dezvoltă o arsură la soare în zilele mai reci sau de vânt, deoarece temperatura sau briza îi mențin pielea sănătoasă la suprafață.

Asigurați-vă că, copiii dumneavostră nu folosesc niciodată pături de bronzare, chiar dacă se "pregătesc" pentru o excursie la un climat cald. Atât paturile de bronzat UVA cât și UVA / UVB produc arsuri solare. Și există un risc crescut de melanom la persoanele care au folosit bronzare înainte de vârsta de 

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cunoasteți efectele dăunătoare ale soarelui

Toți avem nevoie de expunerea la soare - este sursa de top a vitaminei D, care ajută organismul nostru să absoarbă calciul pentru oase mai puternice și mai sănătoase.

Nu este nevoie de mult timp la soare pentru ca majoritatea oamenilor sa obțina vitamina D de care au nevoie. Expunerea repetată neprotejată la razele ultraviolete (UV) ale soarelui poate provoca leziuni ale pielii, leziuni ale ochilor, suprimarea sistemului imunitar și cancer de piele. Chiar și persoanele în vârsta de 20 de ani pot dezvolta cancer de piele.

Majoritatea copiilor primesc multă expunere la soare înainte de vârsta de 18 ani, deci este important ca părinții să-i învețe cum să se distreze la soare în condiții de siguranță. Luarea măsurilor corecte poate reduce foarte mult șansa copilului de a dezvolta cancer de piele...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Apa termală, elixirul tău secret

Ai tot auzit de apa termală şi de binefacerile ei pentru piele, însă ştii ce este? Dacă ştii răspunsul e bine, înseamnă că o foloseşti (o poţi cumpăra de AICI la un preţ promoţional), dacă nu, îţi spunem noi, echipa AcoMarket. Apa termală este un tip de apă minerală cu pH neutru, care provine din izvoare termale de la mare adâncime, nepoluată şi lipsită de bacterii, îmbogăţită cu oligoelemente, săruri minerale, iod şi CO2 în drumul parcurs spre suprafaţă. Este recomandată pentru îngrijirea pielii sensibile, alergice sau iritate (şi nu numai, poate fi folosită de orice tip de ten!).

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
10 reguli de aur care te ajută să ai grijă de pielea feței tale în fiecare zi

Regula 1,  Îngrijire specifică pentru fiecare tip de piele

Pentru a avea grijă și pentru a vă respecta pielea, asigurați-vă în primul rând că alegeți produse special concepute pentru tipul de piele. Pielea uscată nu are aceleași nevoi ca și pielea grasă.

 

Regula 2, Acordați o atenție specială zonelor fragile

Unele părți ale feței (contur ochi, buze etc.) au o piele deosebit de fină și fragilă. Aceste părți au nevoie de îngrijire specială, în special conturul ochilor și buzele. Aceste zone ale feței dvs. sunt mai sensibile și merită o atenție deosebită.

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Importanța cosmeticelor în stilul de viață al femeilor

Este inutil să spunem că cosmeticele ocupă un loc foarte important în viața fiecărei femei. Femeile  se dau cu diferite tipuri de machiaj pentru a arăta frumos și atractiv. Ei bine, acesta a fost conceptul de frumusete cu doar câțiva ani în urmă.

Astăzi, o bună parte dintre femei cred într-un mod diferit. Este adevărat că, în cazul cosmeticelor, frumusețea dumneavoastră poate fi îmbunătățită și, desigur, vă fac să vă simțiți complete și încrezătoare. Studiile și cercetările numeroase au demonstrat că produsele cosmetice pot aduce o mare diferență aspectului și atracției unei femei și acest lucru nu poate fi negat.

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Lavanda,  esenţială pentru frumuseţea ta

Lavanda este folosită de foarte mult timp în tratamentele cu ceaiuri şi în industria de înfrumuseţare, mai exact în cosmetice.

Vorbind strict de înfrumuseţare şi industria cosmeticelor, din lavandă se extrage uleiul, acesta fiind folosit în cremele de faţă, cremele de corp, cremele de mâini, geluri de dus, şampoane etc.

Cosmeticele care conţin ulei natural de lavandă, sunt foarte beneficie pentru piele, cu precădere în tratamentul epidermei.

Dar haideţi să vedem cum ne poate ajuta lavanda şi uleiul de lavandă în procesul de îngrijire şi înfrumuseţare.

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cum putem scoate petele de ulei?

Cu siguranţă tu ca şi mine ne-am confruntat cu diferite pete “aterizate” pe hainele purtate. Multe din ele au apărut în timpul petrecut în bucătărie, atunci când am gătit, dar mai ales atunci când am prăjit diferite alimente care în contact cu uleiul au avut năravul de a sări colo şi colo!

Recunosc, că înainte când nu ştiam, multe din hainele mele le-am aruncat  în primul rând datorită faptului că nu procedam într-un fel anume imediat ce au fost pătate. Numai că experienţa ne învaţă că lucrurile purtate nu sunt chiar de aruncat atunci când ştii cum să ...

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Fosfaţii utilizaţi în detergenţi. Alternativa, detergenţii ecologici

Mulţi dintre noi folosim detergent cu fosfaţi. În general brandurile cunoscute folosesc fosfaţii în reţetele de producţie, aceştia având rolul combaterii durităţii apei cu care spălăm hainele sau suprafeţele din casă (podea) ori veselă, dar şi pentru a curaţă mai bine vesela!

Numai că în urma unor studiil (http://www.apc-romania.ro/ro/i-studiu-privind-calitatea-detergentilor/Mzc5LTA.html) se spune că folosirea acestor substanţe chimice care rezolvă o problemă, dăunează atât sănătăţii noastre cât şi sănătăţii apelor din natură!

Vorbind de natură, apa suferă prin faptul că aceşti fosfaţi deversaţi în ea prin canalizare în urma procesului de spălare, duc la ...

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket

Locul  numit acasă ar trebui să fie cu adevărat locul unde te retragi cu drag, unde aştepţi să te încarci pozitiv după o zi de activitate. Totuşi, uneori nu simţim că acasă e chiar aşa relaxant, în primul rând datorită ambientului. De ce? Pentru simplul fapt că nu-l întreţinem în anumiţi parametri, astfel încât să ne încânte de fiecare dată când suntem în el. Pentru a-l menţine, sunt câţiva paşi care trebuie reţinuţi şi puşi în practică! Deci, cum să menţinem un ambient plăcut în casă?

Hai să parcugem împreună aceşti paşi, sperând că ...

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket

Circulă pe internet multe articole cu privire la codurile de culoare de pe tuburile pastelor de dinţi. Poate aţi observant şi dumnevoastră că tuburile în josul lor, acolo unde au fost lipite, au diferite coduri de culoare: verde, albastru, roşu şi negru.

După spusele multor autori de pe internet, aceste culori imprimate în josul tuburilor de pastă de dinţi ar arată în realitate calitatea pastelor de dinţi şi originea ingredientelor din care sunt fabricate: fie sunt ... 

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Asc