Beneficiile balsamului de buze

Uscarea buzelor este una din experiențele cele mai neplăcute ale vieții. Deci, dacă oferiți îngrijire zilnică pentru a evita buzele crăpate sau pentru a trece prin chinul de a remedia buzele crăpate, trebuie să vă dați buzele cu nutrienți hidratanți. Și un balsam organic pentru buze este ideal pentru a face exact acest lucru. Există multe balsamuri de buze  pe piață, creând confuzie în alegerea celui potrivit. Unele sunt natural, altele sunt disponibile într-o  anumită aromă. De unde ar trebui să începi? Este important să nu vă păcăliți cu etichetele atractive și  ambalajele de noutate, ci să fiți atente la ingredientele de calitate și dovedite a fi eficiente. Conține substanțe chimice sau produse petroliere? Este ambalajul reciclabil?

Organic este esențial

Industria cosmetică se schimbă în permanență, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți pe fază și să faceți propriile cercetări, astfel încât să știți despre ingredientele toxice. Balsamurile sintetice pot include alcool, produse petrochimice, produse de înmuiere artificială a pielii, dioxid de siliciu și alte produse chimice fabricate. Evitați produsele cu culori i arome artificiale. Extractele naturale de fructe și flori sunt furnizori mai buni de aromă și culoare. Extractele din eucalipt, menta, rozmarin sau cimbru pot furniza esențe pe bază de plante. Un sfat este de a urmări parfumurile și ingredientele de colorare artificială notate cu numere, acesta este un indiciu că produsul nu poate fi organic. În primul rând, puritatea și calitatea sunt cei mai importanți factori în alegerea tuturor produselor de sănătate, balsamul pentru buze nu face excepție.

Adevarata nutritie și protecție

Produsele de balsam organic de buze nu conțin compușii chimici găsiți în balsamurile sintetice pentru buze, astfel încât amestecul de ingrediente este capabil să ofere beneficii de 100%, fără a afecta aspectul. Ingredientele naturale includ ceara de albine, untul de cacao, uleiul de jojoba, untul de shea si aloe vera. Antioxidanții sub formă de vitamina E și C sunt obișnuiți, ca și uleiul de măsline.  Untul de cacao asigură efecte de hidratare și note aromate. Aloe vera are beneficii extraordinar de lungi; ca ingredient de balsam de buze este esențial. Aloe vera pătrunde în piele pentru a îmbunătăți hidratarea și a fost demonstrat prin mai multe studii că ajută la vindecarea rănilor de piele

Protecție împotriva soarelui

Unele balsamuri pentru buze oferă și protecție la soare. Oxidul de zinc este de obicei adăugat pentru acest lucru și este un ingredient găsit în multe produse de protecție solară. Oxidul de zinc este o substanță care poate avea un set complet de considerații, efectul nanoparticulelor. Cercetările în acest domeniu sunt încă la început, deoarece  nanotehnologia este încă relativ recentă, cu toate acestea, cercetătorii  au început să privească efectul nanoparticulelor asupra corpului uman. Potențialul de toxicitate este pus sub semnul întrebării, deoarece nanoparticulele au o dimensiune aproape incomprehensibil de mică încât pot să treacă direct în organism prin piele.

 

Toate aceste considerente sunt demne de luat în considerare, dar realitatea este că alegerea balsam de buze poate fi  un proces  destul de dificil! Fii inteligentă, ține cont de ceea ce vrei să alegi!

https://www.acomarket.ro/balsam-de-buze-nivea-cherry

https://www.acomarket.ro/balsam-de-buze-nivea-essential-care