Cosul meu

0
Cele mai vizualizate

Blog

Îngrijirea unghiilor

16.08.2017 13:01

Ingrijirea unghiilor

Îngrijirea unghiilor nu numai că îmbunătățește aspectul mâinilor, ci vă ajută să rămâneți sănătoși! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta!

1. Tăiați unghiile atunci când ajung la un punct care este inconfortabil pentru tine. Dacă nu le tăiați când este nevoie, pot să se rupă sau să se prindă de lucruri. Chiar mai rău pot să zgârie lucrurile.

2. Urmați o dietă sănătoasă. Unghiile fragile pot fi cauzate de deficiențe de fier sau calciu. Alimentele bogate în fier includ ficat, carne roșie, specii de pește, produse din soia, fasole, lămâie, produse din cereale integrale, spanac verde, ...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cum să curățați podelele: lemn, gresie, covor și orice altceva

Cele mai multe case conțin o varietate de tipuri de pardoseli, covor, lemn de esență tare etc. Știind cum să curățați cel mai bine fiecare tip de suprafață poate fi important pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei.

Curățarea covorului

Pentru a reduce acumularea de praf în covor,  se folosește aspiratorul săptămânal sau mai des în zonele cu trafic ridicat. Investiția într-un aspirator bun pentru tipul de covor și stilul de viață poate face o mare diferență. Nu uitați să ...

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Când schimbăm buretele de vase?

Se știe că în timpul procesului de curățare a utilajelor, ustensilelor, chiuvetelor etc. se utilizează  bureții de vase  pentru a elimina reziduurile alimentare. Ca o consecință a acestei proceduri, o parte din reziduurile alimentare aderă la suprafețele buretelui. Aceste reziduuri alimentare împreună cu umiditatea reținută în bureți oferă un mediu favorabil pentru creșterea bacteriilor. Studii timpurii privind contaminarea bacteriană în bucătărie au fost efectuate la sfârșitul anilor 1960, investigând încărcarea bacteriană a prosoapelor de mână și condițiile igienice ale ...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Trucuri pentru un par sanatos

În timp ce genetica joacă un rol cheie, dieta, vremea, poluarea şi abordarea dvs. generală faţă de îngrijirea părului sunt toate esenţiale pentru a vă menţine sănătatea podoabei capilare. Aflaţi cum o dietă sănătoasă şi o îngrijire adecvată vă pot ţine capul sus deasupra restului oamenilor. 

 

1. Dieta bine aleasă

O dietă bine aleasă este un factor important în sănătatea părului şi a scalpului. Părul este alcătuit în principal din proteine, deci asiguraţi-vă că ...

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cum sa va periati dintii. Sfaturi utile.

Dacă în articolul precedent vorbeam despre importantă instrumentelor necesare în procesul spălării şi curăţării danturii, astăzi vorbim cu adevărat despre acest proces!

Să purcedem la treaba.

  1. Controlul tehnicii de periere

1.1  Utilizați o cantitate mică de pastă de dinți. Puneți numai o cantitate mictă de pastă de dinți pe periuța de dinți. Dacă aplicați prea multă pastă de dinți, puteți provoca supra-spumare,  diind tentați să scuipați și să terminați prea devreme periajul. În plus, crește ...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cum să ai grijă de mâinile tale? Sfaturi utile

 

Îngrijirea mâinilor ar putea să nu fie cea mai importantă preocupare a tuturor - dar pentru mulţi dintre oameni a devenit o pasiune a vieţii lor. Şi este de înţeles – a avea mâinile îngrijite nu este un moft, ci ţine de igiena şi estetica omului care dă dovadă de ingrijre.

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Cum sa va periati dintii. Sfaturi utile.

Periajul dinților nu se face doar pentru a avea un zâmbet mai alb și o respirație mai proaspătă, este un proces necesar pentru sănătatea dvs. generală. Când vă periați, îndepărtați o placă – o peliculă subțire de bacterii care se lipesc de dinți, care neindepărtate creează neplăceri cavității bucale, boli ale gingiilor și, dacă se ignoră ignori suficient de mult splarea, va face ca dinții să cadă! Știți de ce să vă spălați, dar dacă doriți să învățați cum să vă spălați eficient dinții, aceste sugestii vă vor ajuta.

Utilizarea instrumentelor corecte

1. Utilizați o periuță de dinți bună. Alegeți o ...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Reguli de utilizare optima a gelului de dus

Vara, anotimpul nostru preferat, perioada în care ne luăm concedii şi ne bucurăm de vreme şi vacanţa copiilor, s-a anunţat anul acesta caniculară, secetoasă şi lungă. Zilele toride ne moleşesc uneori chiar în timpul programului de lucru, iar gândul zboară la balacela din piscină, la câteva ore petrecute într-o salină sau, mai pragmatic, la un duş racoritor şi energizant în propria baie.

Produs de îngrijire indispensabil, gelul de duş acţionează asupra pielii în mai multe moduri, are grijă de corpul tău şi îţi dă senzaţia de revigorare şi prospeţime.  Există în ...

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Dacă copilul dumneavoastră are arsuri solare, aceste sfaturi vă pot ajuta

Atunci când copiii sunt arși de soare, aceștia au de obicei durere și o senzație de căldură - simptome care tind să se agraveze câteva ore după expunerea la soare. Unii au frisoane și mâncărimi. Pielea arsă de piele începe să se coajească la aproximativ o săptămână după arsurile solare. Încurajați-vă copilul să nu se zgârie sau să desprindă pielea, deoarece pielea sub arsurile solare este vulnerabilă la infecții.

Aplicați ușor copilului comprese umede pe piele pentru a ajuta la ameliorarea durerii și a căldurii.

Read More
0 Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Protecția solară cu loțiune  creamă  sau spray

Cu toate opțiunile disponibile (organic sau mineral, rezistent la apă sau rezistent la transpirație,  loțiune  cream sau spray), alegerea unui agent de protecție solară pentru copiii dvs. poate fi dificil. Dar ceea ce contează cel mai mult este gradul de protecție oferit de razele UV.

Iată ce putem face atunci când căutăm un produs bun de protecţie solară.

 

Căutați numerele SPF pe etichetele produselor de protecție solară.

Selectați un SPF de 30 sau mai mare pentru a preveni arsurile solare și bronzarea, ambele fiind semne de deteriorare a pielii. Alegeți o protecție solară care protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB (de obicei, etichetate ca "protecții solide" cu spectru larg).

Read More
Comentarii | Posted in Utile By Echipa AcoMarket
Asc