Cosul meu

0

Betisoare ORL Izis Baby cu opritor 64/set

AcoMarket va recomanda, betisoarele ORL Izis Baby cu opritor 64/set, sunt confectionate din bumbac , sunt recomandate pentru copii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

250 Lei
Betisoare ORL Izis Baby cu opritor 64/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Betisoarele ORL Izis Baby cu opritor 64/set sunt special create pentru igiena ORL a copiilor, datorita opritorului. Sunt confectionate din bumbac cu betisor din plastic ultrarezistent, ambalate in cutii patrate.

Adauga opinia ta

Pret 2,50 Lei
Brand IZIS
Tip produs BETISOARE URECHI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.