Cosul meu

0

Balsam rufe Vernel Igiene e Purezza 40 spalari 1l

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Vernel Igiene e Purezza 40 spalari 1l, cu perle parfumate, ce daruieste rufelor prospetime si catifelare indelungata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1324 Lei


Balsam rufe Vernel Igiene e Purezza 40 spalari 1l este un balsam de rufe cu perle parfumate, care elibereaza un parfum proaspat pentru mai mult timp. Daruieste rufelor prospetime si catifelare indelungata. Se poate utiliza atat in spalarea automata, cat si in cea manuala.

Adauga opinia ta

Pret 13,24 Lei
Brand ALTELE
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.