Cosul meu

0

Balsam Head & Shoulders citrus fresh 360 ml

AcoMarket va recomanda, balsamul de par Head & Shoulders citrus fresh cu formula cu Actizinc ajuta la indepartarea si prevenirea matretii, lasand un par stralucitor si plin de volum.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1100 Lei


Balsam de par Head & Shoulders citrus fresh 360 ml, a fost creat pentru a reduce matreata vizibila, transformand parul cu mareata intr-un par frumos si plin de volum. Balsam de par Head & Shoulders citrus fresh 360 ml cu formula cu Actizinc combate eficient cauza aparitiei matretii, pentru ca tu sa te bucuri de un scalp sanatos si un par frumos. Formula delicata cu PH echilibrat poate fi folosita zilnic.

Adauga opinia ta

Pret 11,00 Lei
Brand HEAD & SHOULDERS
Tip produs SAMPON
Pentru ADULTI
Tip par GRAS
Cantitate 250 - 750 ml
Aroma CITRICE
Beneficiu ANTI-MATREATA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.