Cosul meu

0

Balsam After Shave Nivea Mild original 100 ml

AcoMarket va recomanda, balsamul After Shave Nivea Mild original 100 ml ofera o ingrijire 100% masculina, calmand imediat pielea proaspat rasa, eliminand orice sentiment de disconfort dupa ras.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3000 Lei
Balsam After Shave Nivea Mild original 100 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Balsam After Shave Nivea Mild original 100 ml ofera o ingrijire 100% masculina. Datorita formulei cu agenti de ingrijire hidratanti, cu vitamina E si provitamina B5, regenereaza in profunzime, hidrateaza intens o perioada mai lunga de timp, calmeaza si nu lasa urme grase pe piele. Aplicat pe zona barbierita, pielea ramane fina, relaxata si bine ingrijita.

Adauga opinia ta

Pret 30,00 Lei
Brand NIVEA
Tip produs BALSAM
Tip ten NORMAL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.