Cosul meu

0

Detergent lichid Ariel Lenor 20 spalari 1.3l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Ariel Lenor, indeparteaza petele chiar in profunzimea tesaturilor, oferind hainelor un aspect curat si placut.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2350 Lei


Detergent lichid Ariel Lenor poate fi folosit atat pentru rufe colorate cat si pentru rufe albe. Detergentul ofera un parfum placut si unic si in acelasi timp protejeaza mult mai eficient tesaturile. Parfumul oferit de acest detergent este unul care dureaza. Contine detergent superconcentrat si balsam de rufe Lenor ce lasa hainele extra-proaspete si curate.

Adauga opinia ta

Pret 23,50 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 20-25
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.